Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, presideix l'acte de graduació de la promoció 2015-2017 de l'FP dual de Barcelona

 
La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, presidirà demà dimecres l’acte de graduació de la promoció 2015-2017 de l’FP dual a la ciutat de Barcelona, a partir de les 18:40h a la Sala Barts. També hi assistiran el comissionat d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba, la secretària general d’Ensenyament i presidenta del Consorci d’Educació de Barcelona, M. Jesús Mier, i la gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Mercè Massa.
 
Durant l’acte es durà a terme el lliurament de diplomes als 30 centres participants, acompanyats de les empreses corresponents que han participat en l’FP dual. També es farà un reconeixement a l’alumna de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Hong Ye, que ha obtingut medalla de bronze al campionat Worldskills celebrada a Shanghai, i que anteriorment va ser guardonada als campionats Catskills i Spainskills.
 
Anteriorment, a les 18h, es farà un reconeixement a l’alumnat i professorat que ha participat en el Saló de l’Ensenyament 2017, amb el lliurament de diplomes a docents i alumnes dels 15 centres participants al Saló.
    • 28-06-2017 18.40 | Sala Barts (av. Paral·lel, 62) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, presidirà l'acte de graduació de la promoció 2015-2017 de l’FP dual de Barcelona.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem