Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, presideix la presentació de l'Avaluació de Competències Professionals a Catalunya i el Marc Europeu

 
La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, presidirà demà la presentació de l’Avaluació de Competències Professionals a Catalunya i el Marc Europeu. L’acte tindrà lloc a partir de les 18h a l’Institut Escola del Treball. Acompanyaran a la consellera l’expert del Departament d’Aprenentatges i ocupabilitat del CEDEFOP, Ernesto Villalba-Garcia; el sociòleg i autor de l’estudi sobre avaluació i acreditació de competències professionals, Oriol Homs; el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons; i el president del Consell Català de Formació Professional, Jordi Ficapal.
 
Durant la jornada, es presentarà l’estudi realitzat per Oriol Homs i publicat pel Departament d’Ensenyament, L’avaluació i acreditació de competències professionals. Referents i perspectives. Aquest document recull els antecedents i la regulació de la validació de les competències professionals, analitza els diferents models a Europa i d’altres països en aquest àmbit, i alhora fa un balanç de l’experiència en l’avaluació i acreditació a Catalunya.
    • 25-05-2017 18.00 | Escola del Treball (c. Urgell, 187) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, presidirà la presentació de l’Avaluació de Competències Professionals a Catalunya i el Marc Europeu.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem