Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Romeva visitarà aquest divendres la Terra Alta per impulsar polítiques de recuperació de la memòria democràtica

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, visitarà aquest divendres als municipis de Corbera d’Ebre, La Fatarella, Vilalba dels Arcs i Gandesa, i centres d’interpretació que formen part de la xarxa del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe).
El secretari general del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Aleix Villatoro, i la directora de Relacions Institucionals i presidenta del Comebe, Carme Garcia, acompanyaran el conseller durant tota la jornada.
 
El recorregut iniciarà a les 11.00 h a Corbera d’Ebre on la comitiva visitarà el Centre d’Interpretació 115 dies i l’església del Poble Vell. Allà el conseller Romeva es reunirà amb els alcaldes de 19 municipis de la Terra Alta per explicar-los properes polítiques de recuperació de la memòria democràtica que té previst impulsar el Departament, a través del Comebe. Després de la trobada, el Conseller atendrà als mitjans de comunicació. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà a La Fatarella, on visitarà el Memorial de les Camposines, i a Vilalba dels Arcs.
 
A la tarda, el conseller acabarà la jornada a Gandesa amb l’estrena de la pel·lícula “Ebre, del bressol a la batalla” al Cinema Coliseum. Aquest és el primer film que narra els tràgics fets succeïts el 1938 a l’Ebre a partir de la història de cinc joves de la Lleva del Biberó que van ser cridats a participar en la batalla. La pel·lícula està dirigida per Roman Parrado i produïda per Oriol Marcos –ambdós assistiran a l’acte– i  coproduïda per Televisió de Catalunya.
 
Els mitjans de comunicació interessats podran prendre imatges durant diferents moments de la jornada:
 
 • 10.45 h: Visita a l’Ajuntament de Corbera d’Ebre i signatura del Llibre d’Honor
 • 11.10 h: Visita al Centre d’Interpretació 115 dies (C. Freginals, 18, Corbera d’Ebre)
 • 11.45 h: Reunió amb els alcaldes de la comarca a l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre (es podrà fer un mut a l’inici de la reunió)
 • 12.15 hAtenció als mitjans de comunicació a l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre
 • 13.00 h: Visita al Memorial de les Camposines (Carrer Nou, 0, km 812, 200, La Fatarella)
 • 17.00 h: Visita a l’Ajuntament de Gandesa (Plaça d'Espanya, 1)
 • 18.15 h: Atenció als mitjans de comunicació abans de la projecció de la pel·lícula “Ebre, del bressol a la batalla” al Cinema Coliseum (c. Rambla Democràcia, 2, Gandesa)
 
Més informació sobre el Consorci Comebe a:
 
Per a qualsevol dubte podeu contactar amb Anna Molas, cap de premsa del Departament . Tel. 696 556 666
  • 03-06-2016 10.45 | Ajuntament de Corbera d'Ebre (pl. Dr. Ferran, s/n) | Corbera d'Ebre (Terra Alta) | Tarragona
   El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, visitarà els municipis de Corbera d’Ebre, La Fatarella, Vilalba dels Arcs i Gandesa, i centres d’interpretació que formen part de la xarxa del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (Comebe). El secretari general del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Aleix Villatoro, i la directora de Relacions Institucionals i presidenta del Comebe, Carme Garcia, acompanyaran el conseller durant tota la jornada.

Cercador

Cercador

Destaquem