Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, lliurarà els Premis Baldiri Reixac a la categoria d'alumnes

 
La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, lliurarà aquest diumenge els Premis Baldiri Reixac en la categoria d’alumnes, en la trenta-vuitena edició dels guardons que atorga la Fundació Carulla. L'acte es farà a partir de la una al Casal de l'Espluga de Francolí i acompanyaran a la consellera l’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira, el president de la Fundació Carulla, Carles Duarte, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodés.
 
Els premis que atorga la Fundació Carulla estan destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana i de qualitat. En aquesta edició, s'han premiat 65 treballs d'alumnes, dotats amb 700 euros cadascun dels guardons. A més, s'han donat dos premis de 1.500 euros destinats a experiències específiques que fomentin la comunicació en català entre l’alumnat dins i fora de l’aula a fi de promoure l’ús social de la llengua.
 
Per comarques, s’han distingit 7 d’escoles de la comarca d’Osona; 6 de les comarques del Baix Llobregat i el Barcelonès; 4 de l’Alt Empordà, el Bages, el Baix Camp i la Conca de Barberà; 3 de l’Alt Camp, La Garrotxa i La Ribera Alta; 2 del Gironès, la Marina Alta, la Segarra i el Segrià; i 1 de l’Alt Penedès, Baix Ebre, Berguedà, La Safor, La Selva, Maresme, Menorca, Moianès, Pallars Jussà, Palma, Tarragonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
 
Els dos premis de 1.500 euros han guardonat els treballs:
 
Itinerari poètic: Joan Vinyoli
Alumnes de l’escola Bordils, de Bordils
Tots els mestres de l’escola
 
Oper(acció) Enric Valor
Alumnes de 4t d’ESO de l’IES Arabista Ribera, de Carcaixent
Mestres: Adolf Murillo i Conxa Rovira
 
Els Premis Baldiri Reixac són dotats per la Fundació Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que l’entitat tramet cada any a persones interessades per la cultura catalana. S’atorguen també en la categoria d’escoles, mestres i professors.
 
    • 08-05-2016 13.00 | Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí (pl. Montserrat Canals,1) | L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) | Tarragona
      La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, lliurarà els Premis Baldiri Reixac a la categoria d’alumnes. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem