Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Anna M. Garcia rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso, li entrega la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso, entregarà dissabte la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Anna M. Garcia. Al lliurament, que tindrà lloc al Casal Pla de la Font, també hi assistiran amics i familiars així com l’alcalde de Gimenells i Pla de la Font, Dante Pérez, i la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, M. José Invernón.
 
Anna M. Garcia Martínez va néixer el 16 de setembre de 1915 a Calvardina (Múrcia). Quan tenia 9 anys ella i la seva família es van instal·lar a Girona, on va treballar en una fàbrica de suros fins als 23 anys.
 
Un cop casada, va anar a viure a Tamarit, però quan va esclatar la Guerra Civil va marxar a Puigcerdà i a Palafrugell. Durant la guerra va fer d’infermera voluntària.
 
Més tard va tornar a viure a Tamarit i a Monte Julia (Osca), on va obrir i regentar un bar-botiga durant més de 8 anys. Finalment, l’any 1964 la família es va traslladar al Pla de la Font, quan s’iniciava la construcció del municipi.
 
La senyora Garcia té un fill, quatre néts i quatre besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
    • 19-09-2015 13.00 | Casal del Pla de la Font (c. Alt, 4) | Gimenells i el Pla de la Font (Segrià) | Lleida
      El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Anna M. Garcia.

Cercador

Cercador

Destaquem