Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Ramona Prado rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, li ha entregat la medalla

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, entregarà divendres a la tarda la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Ramona Prado. Al lliurament, que tindrà lloc a la residència Sanitas Tarragona, també hi assistiran amics i familiars així com el personal i la direcció del centre.
 
Ramona Prado Matelo va néixer el 18 de setembre de 1915 a Folgoso (Pontevedra). Als 37 anys va marxar a viure a Veneçuela, on va residir fins el 2007, que es va instal·lar a Catalunya. Mentre era a Galícia, va treballar al camp i a Veneçuela com a mestressa de casa. Ella i el seu marit van tenir tres fills i actualment té 4 néts i 6 besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
    • 18-09-2015 16.00 | Residència Sanitas Tarragona (av. Catalunya, 54) | Tarragona (Tarragonès) | Tarragona
      La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Ramona Prado.

Cercador

Cercador

Destaquem