Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, clou el lliurament dels premis The Fonix 2015

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, clourà demà divendres el VIII Concurs Interescolar The Fonix. L’acte tindrà lloc a les 17:30h a les instal·lacions de l’INEFC. Acompanyaran a la consellera el director pedagògic del concurs The Fonix, Sam Whiteley; el president de la Fundació Catalana de l’Esplai, Josep Gassó; i la directora de la editorial Cambridge University Press per Catalunya i Balears, Marta Prat. Per part del Departament d'Ensenyament, també hi assistirà la sotsdirectora general de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament, Mònica Pereña.
 
The Fonix té l’objectiu d’estimular i motivar l’aprenentatge de la llengua anglesa en totes les etapes educatives. L’organitzador del concurs és International House, amb la col·laboració de la Fundació Catalana de l'Esplai i del Departament d'Ensenyament. Es tracta d’una de las mesures emmarcades en las iniciatives del Pla d’impuls de l’anglès als centres educatius catalans.
 
Des de l'any 2008, The Fonix s'ha convertit en el concurs interescolar de llengua anglesa amb més participació. En aquesta vuitena edició, han concursat prop de 44.000 estudiants procedents de 470 centres catalans, tant públics, com municipals i concertats. Es tracta de l’única acció d’aquestes característiques a Catalunya que incorpora totes les etapes educatives, amb categories que van des de Primària i Secundària fins a Batxillerat i Graus de Formació Professional.
 
Les proves consten d’exercicis de vocabulari, comprensió lectora i expressió escrita i s’estructuren en tres fases: local (als centres educatius), territorial (en dependències universitàries i amb la participació de  representants de cada centre) i final (hi participen els guanyadors de cada territori). Finalment, es lliuren 112 premis per els guanyadors i finalistes, que inclouen estades en països de parla anglosaxona. També s'atorguen places per a l’English Summer Camps de Catalunya, així com cursos a distància d'anglès i lots de material escolar. Juntament amb els alumnes, els professors reben premis destinats a millorar la seva professionalitat docent.
    • 22-05-2015 17.30 | Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (av. de l'Estadi, 12) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, clou el lliurament dels premis The Fonix 2015.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem