Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una exposició recupera la memòria de la vida de les àvies de Castellvell del Camp entre 1936 i 1975

 
El municipi de Castellvell del Camp (Tarragona) inaugura divendres (19 h) l’exposició ‘Costums i tradicions de Castellvell del Camp: Parlen les àvies’, que explica la història del període entre 1936 i 1975 des del punt de vista de dones que el van viure. L’exposició està produïda per l’Associació de Dones de Santa Anna i l’Ajuntament de Castellvell del Camp, amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat (Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació).
 
‘Costums i tradicions de Castellvell del Camp: Parlen les àvies’ exposa imatges històriques i informació recollida a partir de 20 entrevistes a àvies del poble. Aquest treball es va realitzar gràcies a la I Beca de Recerca Teresa Martí i Pujol “Teresinació”, que tenia com a objectiu recollir la memòria històrica de les dones de Castellvell del Camp.
 
Intervindran en l’acte d’inauguració l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Lluís Ferré; el tècnic de Relacions Institucionals dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona, Quim Besora; i la regidora de Política Social i Família de l’ajuntament de Castellevell del Camp, Rosa Mercadé.
 
 
    • 05-03-2010 19.00 | CAL BARANXÓ. C/ SANT VICENÇ, 12. | Castellvell del Camp (El Baix Camp) | Tarragona
      Inauguració de l'exposició "Costums i tradicions de Castellvell del Camp: parlen les àvies", que ha comptat amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat

Cercador

Cercador

Destaquem