Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Inauguració de les noves instal·lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i el gerent del Parc Sanitari Pere Virgili, José Arturo Míguez, inauguraran demà, 27 de novembre, les noves instal·lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili.
 
Durant la inauguració visitaran els nous espais de teràpies de l’Edifici Llevant, el nou Servei de Pediatria de l’ABS Vallcarca-Sant Gervasi a l’Edifici Montseny i el bosc terapèutic Vallcarca.
 
El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública, creada per la Generalitat de Catalunya i adscrita al Servei Català de la Salut. Situada al cor de Barcelona, entre els barris de Sant Gervasi i Vallcarca, té com a objectiu principal la concentració d’oferta sanitària, per tal d’ampliar als ciutadans les disponibilitats d’atenció sanitària i sociosanitària. Dins del Parc també es troben ubicades diferents entitats administratives sanitàries, com la Regió Sanitària Barcelona, el Consorci Sanitari de Barcelona, l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques o l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, entre d’altres.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Inauguració de les noves instal·lacions sanitàries del Parc Sanitari Pere Virgili
DIA:
Dimecres 27 de novembre
HORA:
10.30 h
LLOC:
Edifici Llevant del Parc Sanitari Pere Virgili
Esteve Terradas, 30
Barcelona
 
 
    • 27-11-2013 10.30 | Parc Sanitari Pere Virgili (c. Esteve Terrades, 30) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà els espais de teràpies de rehabilitació i les noves instal·lacions del CAP Vallcarca-Sant Gervasi.

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem