Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Mas inaugura demà a Salou la XII Jornada Gresol, dedicada a les "Claus econòmiques per anticipar-se al futur"

El cap de l’Executiu també visitarà l’Escola Internacional del Camp, al mateix municipi, i inaugurarà l’ampliació de l’Institut Ramon Barbat, de Vila-seca

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà demà, dimecres 16 d’octubre, la XII Jornada Gresol, un fòrum de debat de l’empresariat de la demarcació de Tarragona, que enguany està dedicat al tema “Claus econòmiques per anticipar-se al futur”. Després de la inauguració, el cap de l’Executiu visitarà l’Ajuntament de Salou, així com l’Escola Internacional del Camp, situada en aquest municipi. A continuació, es desplaçarà a Vila-seca, on inaugurarà l’ampliació de l’Institut Ramon Barbat. Acompanyarà el president el delegat territorial de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin.
 
La sessió inaugural de la XII Jornada Gresol es farà a les 9.30 hores al Teatre Auditori de Salou. Hi intervindran el president de la Fundació Gresol, Anton Pont; el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, Albert Abelló; l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el president Mas, que tancarà l’acte amb el seu parlament. També hi assistirà el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.
 
En acabar, a les 10.15 hores, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament de Salou, acompanyat de l’alcalde, i signarà en el llibre d’honor del consistori.
 
Tot seguit, a les 10.45 hores, Artur Mas es desplaçarà a l’Escola Internacional del Camp, inaugurada l’any passat en aquest mateix municipi. Després de descobrir una placa commemorativa i fer un recorregut per les instal·lacions, Artur Mas presidirà l’acte de lliurament de la primera beca a l’excel·lència Joan Gumà, que forma part del programa de beques que promou la Fundació Escola Internacional del Camp amb l’objectiu de potenciar les persones que són cada dia millors i destaquen en valors socials i solidaris. Obrirà l’acte el director general de la Fundació, Jaume Vilella. A continuació, el patró de la fundació i fill de Joan Gumà, Xavier Gumà, anunciarà el nom de l’alumne becat i el president de la Generalitat farà el lliurament de la beca. Tot seguit, intervindran el president de la Fundació, Joan Maria Bach; l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el president Mas, que clourà l’acte.
 
A continuació, a les 12.15 hores, Artur Mas, acompanyat de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà l’acte d’inauguració de l’ampliació de l’Institut  Ramon Barbat Miracle, a Vila-seca. Aquesta és la segona ampliació de l’institut, que es va construir el 1984 i es va ampliar el 1996. L’edifici, de dues plantes, disposa ara de 1.696 metres quadrats de superfície construïda. El president Mas descobrirà una placa commemorativa i farà una visita per les instal·lacions. L’acte acabarà amb els parlaments inaugurals, a càrrec del director de l’Institut, Adolf Quetcuti; de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte.
 
Nota: els mitjans interessats en cobrir la inauguració de la Jornada Gresol haurien de confirmar la seva assistència a martapedret@inimed.com
 
Els que vulguin cobrir la visita a l’Escola Internacional del Camp, cal que ho comuniquin a: info@escolainternacional.org
  • 16-10-2013
   El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la XII Jornada Gresol, un fòrum de debat de l’empresariat de la demarcació de Tarragona, que enguany està dedicat al tema “Claus econòmiques per anticipar-se al futur”. Després de la inauguració, el cap de l’Executiu visitarà l’Ajuntament de Salou, així com l’Escola Internacional del Camp, situada en aquest municipi. A continuació, es desplaçarà a Vila-seca, on inaugurarà l’ampliació de l’Institut Ramon Barbat. Acompanyarà el president el delegat territorial de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin.
    09.30 | Teatre Auditori de Salou (c. Advocat Gallego, 2) | Salou (Tarragonès)
    El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la sessió inaugural de la XII Jornada Gresol. En l'acte també hi intervindran el president de la Fundació Gresol, Anton Pont; el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, Albert Abelló, i l’alcalde de Salou, Pere Granados. També hi assistirà el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.
    Nota: Els mitjans interessats en cobrir la inauguració de la Jornada Gresol haurien de confirmar la seva assistència a martapedret@inimed.com
    10.15 | Ajuntament de Salou (passeig del 30 d'Octubre, 4) | Salou (Tarragonès)
    El cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament de Salou, acompanyat de l’alcalde, i signarà en el llibre d’honor del consistori.
    10.45 | Escola Internacional del Camp (Salvador Espriu, s/n) | Salou (Tarragonès)
    El president Mas visitarà l’Escola Internacional del Camp i presidirà l’acte de lliurament de la primera beca a l’excel·lència Joan Gumà. Hi haurà parlaments del director general de la Fundació, Jaume Vilella; del patró de la fundació i fill de Joan Gumà, Xavier Gumà, que anunciarà el nom de l’alumne becat; del president de la Fundació, Joan Maria Bach; de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i del president Mas, que clourà l’acte.
    Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la visita a l’Escola Internacional del Camp, cal que ho comuniquin a: info@escolainternacional.org
    12.15 | Institut Ramon Barbat (alcalde Pere Molas, 30) | Vila-seca (Tarragonès)
    El president Mas, acompanyat de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà l’acte d’inauguració de l’ampliació de l’Institut  Ramon Barbat Miracle, a Vila-seca. En l'acte hi haurà parlaments del director de l’Institut, Adolf Quetcuti; de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte.

Cercador

Cercador

Destaquem