Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Artur Mas lliurarà demà, dimarts, les Medalles i Plaques al treball president Macià 2013

·        El Govern ha atorgat enguany aquest premi a 11 persones i 4 empreses amb seu a Catalunya
 
·        El guardó distingeix la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball i la contribució a l’impuls de l’economia catalana
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà demà dimarts, 15 d’octubre, les Medalles i Plaques al treball President Macià 2013, atorgades pel Govern als treballadors, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball. Aquests guardons reconeixen enguany 11 persones i 4 empreses amb seu a Catalunya.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, participarà també en aquest acte de lliurament que se celebrarà al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, a partir de les  19.00 hores.
 
La cerimònia començarà amb la lectura del decret de concessió dels guardons, a càrrec del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Ramon Bonastre, i, tot seguit, el president Mas lliurarà les Medalles i Plaques als premiats; a continuació, el doctor Narciso Amigó de Bonet hi intervindrà en nom dels guardonats. El president de la Generalitat clourà l’acte amb el seu parlament.
 
Els premis Medalles i Plaques al treball President Macià van ser creats l’any 1938 i reconeixen els mèrits laborals i la contribució a l’impuls de l’economia catalana dels treballadors i les empreses. Aquests guardons s’atorguen anualment per distingir la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral.
 
Enguany, el Govern de la Generalitat ha concedit aquest premi a les següents persones i empreses: 
 
Guardonats Medalla al treball President Macià 2013
  
·      Narciso Amigó de Bonet i Sans
·      Ignacio Estévez Rodríguez
·      Manuel García Escobar
Manolo Escobar.
·      Rosa Mª Fabián i Martínez
·      Antoni Fitó i Morató
·      Rosa Oriol Porta
·      Manel Vila Roura
·      Manel Faus i Pujol
·      Ramon Aymerich i Santandreu
·      Fulgenci Cerón i Palau
·      Teresa Ferré Porres
 
 Guardonats Plaques al treball President Macià 2013
  
·      Gates PT Spain SA. Categoria Seguretat i salut en el treball.
·      Fundació Pare Manel. Categoria Igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.
·      Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Categoria Responsabilitat social empresarial.
·      Plàstics Castellà. Categoria Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.
 
  
NOTA: S’adjunta relació de mèrits dels guardonats
    • 15-10-2013 19.00 | Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Honorat) | Barcelona (Barcelonès) | Barcelona
      El president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà les Medalles i Plaques al treball President Macià 2013, atorgades pel Govern als treballadors, empreses i entitats que s’han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball. Aquests guardons reconeixen enguany 11 persones i 4 empreses amb seu a Catalunya. La cerimònia començarà amb la lectura del decret de concessió dels guardons, a càrrec del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Ramon Bonastre, i, tot seguit, el president Mas lliurarà les Medalles i Plaques als premiats; a continuació, el doctor Narciso Amigó de Bonet hi intervindrà en nom dels guardonats. El president de la Generalitat clourà l’acte amb el seu parlament. També hi assistirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; el secretari general de Comunicació, Josep Martí; i el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.


Cercador

Cercador

Destaquem