Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO presenta els resultats de la 2a onada del Baròmetre de 2016

El treball de camp del segon Baròmetre de l'any s'ha dut a terme entre el 28 de juny i el 13 de juliol

2a onada Baròemtre 2016

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de la segona onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2016.
 
El Baròmetre d’Opinió Política té com a objectiu conèixer l’actitud dels catalans i les catalanes davant la política, el seu comportament electoral i valors polítics així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L’enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.
 
El treball de camp del segon Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 28 de juny i el 13 de juliol mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,53%.
 
Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO (www.ceo.gencat.cat). D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO (http://ceo.gencat.cat/evoluceo).Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López