Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO fa públics els resultats del primer Baròmetre de 2016

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2016.
 
El Baròmetre d’Opinió Política té com a objectiu conèixer l’actitud dels catalans davant de la política, els seus valors polítics i comportament electoral així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L'enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.
 
El treball de camp del primer del Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 22 de febrer i el 8 de març mitjançant enquestes personals domiciliàries a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 2,53%.
 
Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO (www.ceo.gencat.cat). D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO (http://ceo.gencat.cat/evoluceo).Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López