Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO estrena una eina per a consultar els evolutius del Baròmetre

El Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) ha posat al servei de la ciutadania, a través de la seva pàgina web, l’EvoluCEO (http://ceo.gencat.cat/evoluceo/), una aplicació que permet veure els resultats de tota la sèrie del Baròmetre d’Opinió Política (BOP), des del 2006 fins a l’actualitat. L’objectiu de l’EvoluCEO és facilitar la consulta de les dades històriques del CEO així com veure l’evolució dels resultats al llarg del temps per poder observar més àgilment les tendències polítiques, econòmiques i socials de la societat catalana en els darrers anys.
 
L’aplicació permet aplicar filtres de cerca (província, hàbitat, sexe, edat, intenció i record de vot al Parlament de Catalunya i intenció i record de vot al Congrés dels Diputats) i descarregar les dades desitjades en diversos formats (Excel, PDF, PNG i JPEG).
 
En total, avui en dia, es poden consultar 34 onades del Baròmetre d’Opinió Política (BOP), des del juny de 2006 fins al desembre de 2015. L’aplicació s’anirà actualitzant a mesura que es realitzin les noves onades del BOP.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López