Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO posa a disposició del públic les microdades dels seus estudis

El Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) obre al públic les matrius dels estudis propis, seguint la línia empresa per la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern entrada en vigor recentment. Totes les matrius han estat convenientment anonimitzades per evitar la identificació individual de les persones que han donat la seva opinió en l’estudi concernit i amb l’objectiu d’adequar-se al secret estadístic i a la normativa de protecció de dades de caràcter personal.
 
Les microdades anonimitzades es troben al web del CEO (www.ceo.gencat.cat) associades a l’estudi corresponent i es poden consultar en obert. Són arxius amb l’extensió .sav, compatibles amb el programa d’anàlisi de dades SPSS o anàleg.
 
D’altra banda, també s’han publicat dues matrius fusionades que recullen totes les onades del Baròmetre d'Opinió Política: una inclou les enquestes fetes telefònicament (juny de 2005 a novembre de 2013) i l'altra, les enquestes fetes presencialment (a partir d'abril de 2014). Es poden consultar al web.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López