Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO presenta els resultats de la 1a onada del Baròmetre de 2014

1a onada Baròmetre d'Opinió Política 2014

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2014.
 
El principal objectiu d’aquesta enquesta és conèixer l’actitud dels catalans davant de la política, els seus valors polítics i comportament electoral i el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics.
 
 
En el Baròmetre que s’ha fet públic aquest matí, s’han incorporat algunes novetats respecte les onades anteriors:
 
Metodologia: la realització del treball de camp s’ha fet mitjançant enquestes personals domiciliàries assistides per ordinador (mètode CAPI) en substitució de les enquestes telefòniques.
 
Mostra: la grandària de la mostra és de 2.000 enquestes amb un marge d’error de + 2,69% per a un nivell de confiança del 95% (1,96 sigmes) i sota el supòsit de màxima indeterminació (p=q=50%)
 
Periodicitat: es realitzaran dues onades l’any.
 
Qüestionari: l’estructura del qüestionari ha sofert algunes modificacions amb la voluntat d’adaptar-lo al context sociopolític.
 
Bloc eleccions europees: en aquesta primera onada del Baròmetre de 2014, s’ha inclòs un conjunt de preguntes relacionades amb la celebració de les eleccions europees del proper 25 de maig.
 
El treball de camp de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2014 s’ha dut a terme entre el 24 de març i el 15 d’abril.Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López