Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CEO fa públic l'últim Baròmetre de 2012

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els resultats de l’última onada del Baròmetre d’Opinió Política d’aquesta legislatura. L’enquesta inclou l’estimació de vot i d’escons per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre així com un bloc específic amb preguntes de caràcter preelectoral. D’altra banda, es mantenen les preguntes sobre l'opinió dels catalans davant la celebració d'un referèndum per a la independència i sobre la gestió dels impostos.
 
El Baròmetre és una enquesta quadrimestral l’objectiu de la qual és conèixer l’actitud dels catalans i catalanes davant de la política, els seus valors polítics i comportament electoral i el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics.
 
El treball de camp de la tercera onada del Baròmetre de 2012 s’ha dut a terme entre el 22 i el 30 d’octubre. La mostra d’aquesta enquesta telefònica (mètode CATI) és de 2.500 individus i té un marge d’error del  + 2,47%.Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Argelaguet, director
 • Responsable premsa
  Lourdes López