Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller d'Interior, Miquel Buch, anuncia la creació de la Regió d'Emergències del Pirineu

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla i els presidents dels consells comarcals del Pirineu per tractar els temes relacionats amb les emergències a la zona.
 
Durant la reunió, el conseller els ha anunciat l’inici dels tràmits per a crear la Regió d’Emergències del Pirineu que permetrà donar la màxima cobertura a les emergències del territori.
 
En declaracions posteriors a la reunió, el titular d’Interior ha afirmat que “així com tenim una Regió Policial al Pirineu, també tindrem una Regió d’Emergències”. “Avui engeguem” el procés administratiu “i en els propers mesos s’anirà configurant aquesta Regió perquè la trobem absolutament necessària” ha explicat Buch.
 
Tot i això, el conseller ha advertit que “malgrat que la situació econòmica que tenim segurament alentirà el procés una mica més del que preteníem, el compromís hi és” ha afegit.
El titular del departament ha fet aquest anunci al Parc de Bombers de  la Seu d’Urgell, acompanyat del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Manel Pardo
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias