Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat amb una víctima mortal

. Dues persones més han estat evacuades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una amb un quadre d'ansietat i l'altra en caràcter preventiu

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 21.01 hores en un incendi que ha destruït gairebé en la seva totalitat un habitatge del carrer Montseny 190 de l'Hospitalet de Llobregat. El foc, que ha començat per causes que encara no s'han començat a investigar, ha afectat un pis de la primera planta d'aquest edifici i, parcialment, el del costat. Ambdós estan connectats després d'una reforma estructural dels habitatges.

 
De l'interior d'un dels banys de l'habitatge, els Bombers de la Generalitat han rescatat un home de 27 anys que finalment ha perdut la vida. Junt amb ell hi havia un gos, que a l'arribada dels operatius dels Bombers ja havia perdut la vida. Segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat 4 ambulàncies bàsiques, 1 d'intermitja i 2 de medicalitzades, també s'ha atès una dona de 30 anys, que ha estat traslladada a la Maternitat per a una revisió preventiva pel seu estat de gestació, i una persona que ha sofert un quadre d'ansietat. 

L'alta temperatura de l'incendi i el fum s'han propagat verticalment pel pati de llums de l'edifici, que té set plantes. D'aquesta manera, la calor ha rebentat nombrosos vidres dels pisos superiors; en l'últim, la radiació ha afectat un televisor i part del mobiliari d'una sala. El foc a hores d'ara està totalment controlat. Els Bombers, que hi han treballat amb 9 dotacions terrestres i que han tingut l'ajut d'un parell d'unitats dels Bombers de Barcelona, remullen en aquests moments els últims punts calents.
 
Tot i que l'estructura del pis afectat i de l'edifici no han quedat malmeses, s'ha decidit precintar l'edifici, ja que el fum ha entrat en molts pisos i el foc ha malmès els baixants de tot el bloc. Hores d'ara, els Bombers estan acompanyant els veïns afectats a entrar als seus pisos per recollir algunes pertinences per poder passar aquesta nit fora de casa. Totes seran reallotjades pels serveis socials de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Manel Pardo
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias