Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Accident d'un ultralleuger a la Seu d'Urgell amb dues víctimes mortals

 
A les 10.49 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’accident d’un ultralleuger a la Seu d’Urgell, a prop de l’aeroport. A l’aparell, que s’ha accidentat per causes que es desconeixen, hi viatjaven dos ocupants que han perdut la vida.
 
En rebre’s l’alerta de l’accident, s’han desplaçat al lloc dels fets 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat amb efectius del GRAE (Grup d’Actuacions Especials), tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), efectius dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, personal de l’aeroport i efectius dels Bombers d’Andorra.
 
Els Mossos d’Esquadra han activat la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria que es farà càrrec de la investigació per esclarir les causes de l’accident. Així mateix, també han procedit amb les tasques judicials per tal de fer l’aixecament de les víctimes.
 
Seguint el protocol, la Direcció General de Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya, AEROCAT, en previsió de possibles dificultats a l'hora de gestionar la situació d'emergència.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de maig de 2018


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Manel Pardo
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias