Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi d'indústria a l'Albi (Les Garrigues)

A les 12.56 hores els Bombers de la Generalitat han donat per finalitzat l’incendi que afectava una nau industrial a l’Albi, del qual han rebut l’avís a les 7.55 hores.
 
L’empresa afectada es dedica a la fabricació d’estructures metàl·liques, maquinària industrial i agrícola i està situada al polígon industrial Els Colls.  La nau que ha resultat completament cremada té uns 280 metres quadrats de superfície i 8 metres d’alçada i contenia caixes de plàstic per al transport de components d’automoció. També ha cremat el 50% d’un cobert metàl·lic annexa a la paret de la nau, així com maquinària diversa i 5 tractors antics.
 
Els vehicles dels Bombers s’han anat retirant del servei gradualment a partir de les 11.00 hores del matí i ara retornen als parcs les dotacions que estaven remullant l’incendi fins a l’extinció.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques ha revisat dues persones de manera preventiva per possible intoxicació per fum, però no han hagut de ser evacuades a cap centre mèdic.
 
Han treballat en aquest incendi 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de gener del 2018
13.00 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Manel Pardo
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias