Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat localitzen el cos sense vida d'un excursionista que es buscava des d'ahir a la Vall de Boí

Els Bombers de la Generalitat han localitzat aquest matí el cos sense vida d’un excursionista a la Vall de Boí. L’home, a qui es buscava des d’ahir al migdia, havia sortit sol dissabte al matí per fer una travessa de muntanya. Havia fet nit al refugi Ventosa Calvell, on va començar l’excursió, i al vespre se l’esperava a casa. En no tornar, la família va alertar els serveis d’emergències. Ahir, en rebre’s l’avís de la seva desaparició, es van activar 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter, Pompièrs d’Aran, gossos de la Unitat Canina de Recerca dels Bombers i membres de la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra, que entre ahir i avui van activar 9 dotacions.
 
Entre tots, al llarg del dia d’ahir van pentinar una àmplia zona a partir del refugi Ventosa Calvell fins a Colomina, passant per l’estany Llong, Cavallers, els colls de Dellui i Gavatxos, l’estany Ribereta i la vall Morrano. L’helicòpter fins i tot va haver d’interrompre la recerca a causa de la pluja i la mala visibilitat, de manera que no es va poder atansar fins a les zones més altes, com ara el pic de Contraix, que finalment van poder inspeccionar parcialment Pompièrs d’Aran al vespre. La màquina va poder tornar a volar fins a les 17.00 hores. La recerca no va donar cap resultat. Únicament s’havia localitzat el vehicle de l’excursionista, estacionat a l’aparcament de l’estany Sallent.
 
Aquest matí, l’helicòpter dels Bombers, que s’havia enlairat a primera hora del matí, ha localitzat el cos des de l’aire a les 07.01 hores, la qual cosa ha permès els Bombers accedir fins al lloc on es trobava i, d’aquesta manera, confirmar juntament amb els Mossos d’Esquadra que l’home havia perdut la vida. Posteriorment se l’ha evacuat al tanatori, ubicat a l’Hospital Comarcal de Tremp. La víctima és un home de 40 anys, Antoni NS.
 
Cerdanyola del Vallès, 2 de juliol de 2012
11.15 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Juli Gendrau
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias