Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'incendi de Prats de Rei ha afectat ja 700 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments amb 41 dotacions terresres i 11 mitjans aeris en l’incendi de Prats de rei. Hores d’ara, i segons les darreres estimacions, el foc ja ha cremat una superfície estimada de 700 hectàrees.
 
El foc avança en direcció nord. Ja ha travessat l’Eix Transversal entre els nuclis de Calaf i de Sant Pere Sallavinera (entre els quilòmetres 108 i 110 de l’Eix). Hores d’ara, el front de foc es troba als volts del nucli de la Llavinera, molt a la vora del quilòmetre 109 de l’Eix. A instàncies dels Bombers de la Generalitat s’estan evacuant tots els masos que hi ha a la zona propera al foc. En aquests moments ja s’han desallotjat 2 masos i una residència de disminuïts; al voltant de 90 persones. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’Eix Transversal continua tallat entre els quilòmetres 107 i 115.
 
Incendi forestal a Sant Pere de Ribes
D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també treballen des de les 18.18 hores en un altre incendi forestal a Sant Pere de Ribes. En aquest cas, a la serra dels Gegants, ubicada al nord del nucli urbà de Sitges. Aquest foc, que es troba dalt de tot d’una carena, no ha fet necessària l’evacuació de cap nucli de població ni de cap mas. Hores d’ara hi treballen 9 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris. No hi ha per ara cap superfície estimada d’afectació.
 
La Direcció General de Protecció Civil manté activada l’alerta del Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, Infocat.
 
Cerdanyola del Vallès, 29 de juny de 2012
19.12 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Manel Pardo
 • Responsable comunicació
  Núria Iglesias