Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Inspecció de Treball de Catalunya es prepara per supervisar els nous models d'organitzacions de cara a millorar la protecció dels drets dels treballadors/es

  • L’aposta per la formació del personal per actuar davant la nova realitat que afecta en les relacions laborals queda palesa en la vuitena jornada tècnica anual de la ITC
  • La directora de la ITC, Mª Luz Bataller, afirma que “s’ha de continuar treballant en equip i adaptar-se permanentment al canvi”
  • Bataller posa de relleu que “només la simbiosi entre la Inspecció de Treball i el coneixement d’experts permetrà augmentar la qualitat de les actuacions inspectores”.

La Inspecció de Treball de Catalunya (ITC) ha iniciat un procés de preparació i formació del seu personal per afrontar els canvis que s’estan produint en les empreses, amb nous models d’organització, per millorar la resposta en la protecció dels drets de treballadors/es.
 
L’anunci de l’aposta per la formació contínua del personal de la Inspecció de Treball de Catalunya s’ha fet en el decurs de la vuitena jornada tècnica anual de la ITC celebrada a Barcelona.
 
Davant la indústria 4.0, les plataformes digitals, la coneguda economia col·laborativa, i la falta d’un règim jurídic adaptat a aquesta realitat emergent  la directora de la ITC, Mª Luz Bataller, ha afirmat que “s’ha de continuar treballant en equip i adaptar-se permanentment al canvi”.
 
Per aconseguir aquesta adaptació, Bataller ha subratllat que “només la simbiosi entre la Inspecció de Treball i el coneixement d’experts permetrà augmentar la qualitat de les actuacions inspectores”.
 
“En la mesura que canvien les noves realitats del món del treball, la ITC s’ha de formar per conèixer-les i poder així vetllar pels drets dels treballadors/es amb eficàcia”, ha reblat la directora de la ITC.
 
D’altra banda, en aquest enllaç es pot consultar l’informe de l’activitat de la ITC de  l’exercici 2016.
 
 
 


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Sílvia Hernandez Maynou