Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Treball, Afers Socials i Famílies convoca la concessió dels guardons Medalla i Placa al treball President Macià

Les propostes es poden presentar fins el dia 30 d'octubre

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha convocat la concessió dels guardons Medalla i Placa al treball President Macià.
 
Les medalles i plaques President Macià que atorga el Govern de la Generalitat van ser creades el 1938 per premiar a treballadors i treballadores individuals i entitats que han contribuït amb el seu esforç i exemple, a consolidar l'activitat econòmica del nostre país.
 
Amb aquestes distincions, el Govern de la Generalitat de Catalunya vol reconèixer el compromís social d'aquelles persones, físiques o jurídiques, que han destacat per les seves qualitats o mèrits personals i que han contribuït amb el seu esforç i dedicació especial, a la realització i a la consecució de les noves realitats socials.
 
La distinció de la Medalla al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a aquelles persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món de treball.
 
La distinció de la Placa al treball President Macià s'atorga com a reconeixement a les empreses o organitzacions, en les categories següents:
 
  • Seguretat i salut en el treball.
  • Igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar.
  • Responsabilitat social empresarial.
  • Foment de la creació d'empreses i de l'ocupació de qualitat.


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Sílvia Hernandez Maynou