Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Consorci de la Mina desencalla l'adjudicació dels habitatges de lloguer social del barri

Els pisos de Mart, Venus, Estrelles i Llevant s'adjudicaran nominalment a les famílies el proper dijous 2 de juny

Aquest matí ha tingut lloc una reunió entre els representants dels veïns afectats per l’adjudicació dels habitatges de lloguer social i la comissió executiva del Consorci de la Mina, formada pels ajuntaments de Barcelona i de Sant Adrià de Besòs, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
 
En la reunió, s’ha informat als veïns de la decisió que va prendre dijous passat el Consorci sobre l’adjudicació de 53 habitatges dels blocs de Mart, Venus, Estrelles i Llevant del programa de lloguer social i com es procedirà a l’adequació dels pisos fins a l’entrega de claus.
 
El secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, ha explicat que finalment s’executarà el programa de lloguer social tal i com estava previst. Iglesies ha anunciat que “a partir de demà, els veïns podran anar a buscar la documentació rellevant dels pisos disponibles per tal d’escollir l’habitatge i dijous 2 de juny es farà l’adjudicació nominal, segons l’ordre de tria establert”. Iglesies ha explicat que “un cop adjudicats els pisos, començaran les obres d’adequació i mentrestant buscarem tota la informació dels veïns per calcular l’esforç econòmic que han de fer per accedir a aquest habitatge de lloguer social, que suposa un 15% dels ingressos familiars. Un cop acabada l’adequació, es durà a terme la formalització dels contractes i l’entrega de claus. Per tot això, hem previst un marc d’uns 6 mesos, però estem treballant per poder accelerar el lliurament de l’habitatge la primera setmana d’octubre”.
 
Pel que fa a l’edifici Venus, Iglesies ha afirmat que “estem estudiant totes les fórmules possibles que facin viable l’enderroc de Venus”. El secretari d’Afers Socials i Famílies ha aclarit que “l’adjudicació dels pisos és plenament compatible amb un eventual enderroc de Venus ja que no genera cap dret urbanístic a les famílies”.Cercador

Cercador

Destaquem

Departament