Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Treball, Afers Socials i Famílies amplia el nombre de places de la residència Ramon Berenguer

Des d'aquest dimarts la residència de Santa Coloma de Gramenet disposa de 24 noves places

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha ampliat el nombre de places de la residència Ramon Berenguer per a gent gran de Santa Coloma de Gramenet. Des d’aquest dimarts el centre disposa de 24 noves places residencials, que se sumen a les 123 places actuals.
 
L’ampliació de la residència es realitza en dues fases. Així, a finals d’aquest any es completarà la segona fase i es posaran en marxa 18 places més. Amb aquesta ampliació l’equipament incorporarà un total de 42 noves places, que permetrà assolir els 165 usuaris.
 
D’altra banda, aquesta primera fase d’ampliació també ha comportat la incorporació de més professionals d’atenció. Així, s’ha s’han sumat a l’equip assistencial 14 nous auxiliars de geriatria, tres professionals d’infermeria i un professional de fisioteràpia.
 
La residència Ramon Berenguer per a gent gran és una equipament públic de titularitat del Departament. El centre es va reformar el 2006 i les obres, es van completar el 2011. Van tindre un cost de 14 milions d’euros i van permetre una millora integral de l’edifici i una actualització de les instal·lacions.


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament