Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els titulars del Carnet Jove tindran descomptes al CanetRock

Joventut ha arribat a un acord amb el festival de música, que es farà el 2 de juliol, per oferir aquest nou avantatge als 529.260 titulars del carnet

El Carnet Jove, gestionat per l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, oferirà a partir d’ara un nou avantatge en matèria de música als seus 529.260 titulars. Es tracta d’un descompte de 3 euros sobre el preu total de l’entrada de la tercera edició del festival CanetRock, que es durà a terme el 2 de juliol a Canet de Mar. Així mateix, el Carnet Jove sortejarà un total de deu entrades dobles entre els titulars del carnet.
 
D’altra banda, el nou acord també inclou la possibilitat que cinc titulars del Carnet Jove amb un acompanyant gaudeixin del backstage del festival abans que comenci, i així poder visitar la zona de premsa, assistir a les proves de so i conèixer de primera mà alguns dels artistes que hi participaran. Per poder optar a aquesta nova “Experiència Connecta’t” del Carnet Jove, els titulars hauran de respondre correctament les preguntes d’un qüestionari i presentar la seva sol·licitud a través del web del carnet entre el 30 de maig i el 28 de juny.
 
Per formalitzar aquest nou avantatge, el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i la directora del CanetRock, Gemma Recoder, han signat aquest matí l’acord. La nova proposta del Carnet Jove vol promocionar la música i, més concret, el pop i el rock en català entre el públic jove i adolescent. “Volem potenciar la participació i la vivència de la música en directe entre la joventut catalana i també fomentar la música en català”, ha afirmat Cesc Poch.

8.117 avantatges

Els titulars del carnet poden gaudir d’un total de 8.117 avantatges, oferts per 3.553 entitats col·laboradores. D’aquests avantatges (descomptes, entrades gratuïtes o promocions), el 16% són en l’àmbit de cultura, el 14% en turisme i la mobilitat, el 14% en formació, l’11% en esport, el 10% en salut, un altre 10% en tecnologia, i el 4% en lleure, mentre que el 21% restant estan englobats en altres àmbits.
 
En l’àmbit de la cultura, el carnet ofereix un total de 1.274 avantatges, la majoria dels quals es concentren en museus, teatre i espectacles i cinema.
 
Actualment, 529.260 joves d’entre 12 i 30 anys disposen del Carnet Jove. Aquesta és la xifra més alta registrada des que la Generalitat va impulsar aquesta iniciativa el 1986, any en què el nombre de titulars era de 65.000.


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament