Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

S'obre la convocatòria de subvencions per instal·lar ascensors

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya subvenciona fins a un 60% del pressupost per a la instal·lació d'ascensors dels habitatges que gestiona

El passat divendres es va publicar la Resolució per la qual s’obre la convocatòria per a fer obres de rehabilitació en edificis d’habitatges gestionats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per millorar-ne l’accessibilitat.
 
Amb aquesta actuació la Generalitat té com a objectiu eliminar barreres arquitectòniques i facilitar l’accessibilitat de veïns i veïnes de barris de pisos amb protecció oficial. Les sol·licituds es poden presentar a partir d’avui i fins al 13 de novembre.
 
La Generalitat subvenciona el 60%  del pressupost de la instal·lació, amb uns límits en funció del nombre de pisos de l’edifici. Per als edificis de 12 habitatges o menys no hi ha cap límit, per als edificis entre 13 i 16 habitatges, el màxim subvencionable per tot l’edifici són 40.000 euros, per als edificis entre 17 i 22 habitatges, 30.000 euros, per als edificis entre 23 i 28 habitatges un màxim de 20.000 euros, i pels que tinguin més de 29 habitatges el màxim és de 10.000 euros.  Quan els titulars dels habitatges que formen part de l’edifici acreditin tenir uns ingressos de la unitat de convivència inferiors  a 1,86 vegades l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) i no tinguin cap altre habitatge en propietat a Catalunya, poden sol·licitar una subvenció complementaria.
 
En la convocatòria de l’any 2014 es van presentar 22 sol·licituds, de les quals se n’han atorgat 14 amb un import total de 773.000 euros.


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

  • Titular
    Carles Sala, president