Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller de Medi Ambient nomena Valentí Faura president del Consorci d'Aigües de Tarragona

Avui dilluns 16 de desembre de 2002, el conseller de Medi Ambient ha acceptat el cessament, a petició pròpia de Francesc Sancho i Serena com a membre de l’Assemblea General i com a President del Consorci concessionari d’aigües  per als ajuntament i indústries de Tarragona i ha nomenat Valentí Faura i Sanmartí, per ocupar aquests càrrecs.

El Consorci és un ens amb personalitat jurídica pròpia integrat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, els Ajuntaments i les empreses afectades.

L’Assemblea General del Consorci està formada per representants de les entitats públiques i de les empreses consorciades i el seu president és nomenat pel conseller de Medi Ambient entre el seus membres.

Valentí Faura i Sanmartí, nascut a Tortosa, llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomat en Estudis Tributaris pel Centre d’Estudis Tributaris i Financers de Barcelona, és President de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa des de 1998, membre del Consell de Direcció de la Regió Sanitària de Tortosa i conseller d’Assumptes Econòmics del Bisbat de Tortosa.

Barcelona 16 de desembre de 2002


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi Agustí
 • Responsable comunicació
  Montse Alomà