Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Montserrat Coll participa en el Congrés Religions institucionalitzades en una societat laica

La directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, participarà el proper diumenge 30 d’octubre en el Congrés “Religions institucionalitzades en una societat laica”, organitzat per l’Associació Cristianisme al segle XXI a Barcelona.

Montserrat Coll intervindrà, juntament amb el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, a una taula rodona que debatrà la ponència “La institució religiosa en una societat laica”, que presentarà la teòloga Rosa Cursach. L’acte s’iniciarà a les 16 hores i la taula rodona començarà a les 16.45.

Aquest congrés, organitzat per l’Associació Cristianisme Segle XXI, abordarà la crisi institucional del cristianisme catòlic, tractant qüestions com la laïcitat, la tendència de les religions a institucionalitzar-se, la relació entre religió, societat i poders civils i la forma d’integració de la religió en una educació plural, entre d’altres. El congrés, que comença dissabte al matí i clourà dilluns 31 d’octubre al vespre, tindrà lloc al Col•legi Sant Ignasi de Sarrià (carrer Carrasco i Formiguera, 32).

La Direcció General d’Afers Religiosos dóna suport a aquesta iniciativa, que es proposa reflexionar sobre quin lloc correspon a les institucions religioses en un panorama multireligiós i una societat dinàmica, canviant i plural.

28 d’octubre de 2005Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Enric Vendrell
 • Responsable premsa
  Joan Gómez Segalà