Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Secretaria d'Afers Religiosos finalitza la ronda de contactes amb els consells comarcals

Lliurat l'informe "La presència musulmana a Catalunya. Materials de referència per a la intervenció local".

La Secretaria d’Afers Religiosos ha finalitzat la presentació del seu programa de treball davant dels responsables polítics i tècnics dels consells comarcals d’arreu de Catalunya. En aquesta primera ronda de contactes s’han prioritzat aquelles comarques que tenen una presència musulmana significativa.

En concret, s’han visitat un total de vint-i-sis consells comarcals que desenvolupen un Pla Comarcal d’integració per a immigrants: Anoia, Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Penedès, Berguedà, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Maresme, Montsià, Osona, Pla de l’Estany, Pla d’Urgell, Segarra, Segrià, La Selva, Solsonès, Tarragonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Per aquest motiu, la Secretaria d’Afers Religiosos ha elaborat l’informe “La presència musulmana a Catalunya. Materials de referència per a la intervenció política local”, que ha estat lliurat en el decurs de les esmentades visites als consells comarcals,  per tal que el posin a disposició dels diferents municipis.

La segona fase del programa es desenvoluparà durant el proper any 2003, en què és previst establir nous contactes amb l’objectiu d’oferir assessorament tècnic pel que fa a aspectes de la presència musulmana en àmbits locals.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Enric Vendrell
 • Responsable premsa
  Joan Gómez Segalà