Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Generalitat ofereix al juny a Manresa formació en diversitat religiosa

Per atendre adequadament la ciutadania resulta imprescindible conèixer la diversitat religiosa que tenim al país.

La Direcció General d’Afers Religiosos amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya,  ha organitzat una nova edició del ‘Curs sobre la diversitat religiosa a Catalunya. Concepte i criteris d’aplicació’ que  tindrà lloc al Palau Firal de Manresa (Bages) els dies 3, 6, 13 i 17 de juny. El termini d’inscripció és el 23 de maig.
Una de les sessions del curs, a Barcelona el 9 de maig proppassat

Es tracta d’un paquet formatiu de 16 hores repartit en quatre sessions i atès per professorat universitari expert en aquesta matèria. L’objectiu és dotar al personal de totes les administracions públiques catalanes (Generalitat i ajuntaments i altres administracions locals) del coneixement imprescindibles per garantir eficaçment la gestió pública de la diversitat religiosa a Catalunya. La societat actual ha incorporat persones de diferents orígens culturals i es manifesta des de la pluralitat religiosa. A Catalunya hi ha presents avui fins a tretze confessions diferents.
 
L’oferta específica a Manresa amplia territorialment el seguit de cursos que fins ara s’han impulsat arreu de Catalunya i que han tingut una valoració notable i un èxit d’inscripcions. A hores d’ara el país ja compta amb prop de dos centenars d’empleats suficientment capacitats en aquest àmbit.
 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Enric Vendrell
 • Responsable premsa
  Joan García Bausa