Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El mestre zen Thich Nhat Hanh aplega 3.000 persones al Fòrum de Barcelona

Thich Nhat Hanh, una de les personalitats més reconegudes del budisme i de gran influència al món occidental, va omplir l’Auditori del Fòrum de Barcelona, el 8 de maig, seguit per 3.000 assistents a la seva conferència "L'art de viure despert".

Aquest monjo vietnamita va instar els assistents a actuar amb plena consciència en la seva vida diària. Per a Thich Nhat Hanh, la meditació és el camí per a aconseguir una plena consciència dels nostres actes i reduir el nostre patiment. "A través de la plena consciència del nostre patiment, aconseguirem patir menys", va dir. Es tracta d’ “una trobada amb nosaltres mateixos des de la Plena Consciència, una invitació a obrir els nostres cors cap a tots els éssers”, segons explica la Coordinadora Catalana d’Entitatas Budistes (CCEB).
 
Nhat Hanh va estar acompanyat per una cinquantena de monjos i monges de la comunitat de Plum Village (França) que viatgen amb ell durant la seva gira que l’ha portat a Madrid i ara a Barcelona.
 
L’11 de maig, a les 18.30 h hi ha convocada una trobada a l’Arc de Triomf on dirigirà una meditació col·lectiva que inclourà música i cants monàstics.
 
D’altra banda, sota el lema «Els educadors feliços canviaran el món», el mestre zen Thich Nhat Hanh dirigeix fins el 16 de maig unes Jornades Internacionals i un Curs de Mindfulness en Educació organitzades amb la Universitat de Barcelona.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Enric Vendrell
 • Responsable premsa
  Joan García Bausa