Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La secretària d'Afers Exteriors ha inaugurat la trobada "The Erasmus Generation" amb motiu del 30è aniversari del programa, a la Universitat Pompeu Fabra

  • Maria Badia: ”El programa Erasmus és una història d’èxit i ha permès la unió d’estudiants d’arreu d’Europa”
  • La Universitat Pompeu Fabra acull avui la trobada The Erasmus Generation, 30th Anniversary of professional succes

La secretària d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, del Departament d’Afers Exteriors, Maria Badia, ha inaugurat aquest dijous al matí la trobada The Erasmus Generation, 30th Anniversary of professional succes, que ha tingut lloc a l’auditori del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). L’acte també ha comptat amb les intervencions del Rector Magnífic de la UPF, Jaume Casals, i el subdirector general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, Josep Ribas.
 
Durant la seva intervenció, Badia ha destacat que “el programa Erasmus és per a tothom una història d’èxit, des de la seva creació el 1987. Hi han participat més de tres milions d’estudiants” i ha afegit que “ha permès la unió d’estudiants d’arreu d’Europa i ha enriquit intel·lectualment generacions d’europeus”.
 
La secretària d’Afers Exteriors també ha dit que “Catalunya treballa per tenir veu pròpia dins d’aquesta família europea”. Finalment, s’ha dirigit als estudiants que hi han assistit en dir que “alguns dels líders europeus del futur són entre vosaltres. Sé que és una gran responsabilitat, però crec que val la pena fer l’esforç.”
 
Amb motiu del 30è aniversari del programa ERASMUS, la Universitat Pompeu Fabra acull la trobada The Erasmus Generation, 30th Anniversary of professional succes organitzada per l’Erasmus Student Network (ESN). L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre els beneficis que aporta en l’àmbit professional el fet d’anar a estudiar a l’estranger. Per a poder debatre-ho s’han organitzat diverses conferències, taules rodones i tallers.


Cercador

Cercador

Destaquem

  • Twitter del Govern

    Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

  • Govern transparent

    Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament